c-01       Pe site-ul meu veti gasi o sectiune foarte draga sufletului meu: bijuteriile cusute! Eu le ador si sper ca si voua va plac sau va vor placea, daca abia acum le descoperiti.

Bijuteriile oricum reprezinta ceva aparte in categoria cadourilor, pentru ca ele pot capata si valoare sentimentala, in functie de persoana, locul, momentul in care sunt oferite. Dar valoarea unei astfel de bijuterii poate creste, chiar si fara sa contina metale pretioase sau pietre rare, doar pentru ca este lucrata manual, ceea ce inseamna unicat, iar asta spune despre persoana ce o va primi ca este speciala si merita ceva deosebit, inimitabil.

     Farmecul hand-made-ului este dat tocmai de ideea de autenticitate si unicitate (pentru ca este evident ca nu se pot realiza copii perfecte in hand-made!). In cazul bijuteriilor mele, acestea sunt realizate in functie de inspiratia de moment, dar si tinand cont de dorintele celor ce le comanda (ma refer aici la dimensiuni, culori si alte detalii), ceea ce inseamna ca aproape iti poti crea propria bijuterie! Si de cate ori nu ne-am lovit in magazine de chestia asta: ”- Aveti pe alta culoare? – Nu!; – Dar mai mica? Sau pe rotund? – Asta este singurul model! – Offf, atunci nu o mai cumpar….

       Despre mine pot sa va spun ca imi place sa cos de cand sunt mica, invatata si sfatuita de bunica, si ma bucur ca mi-a venit ideea (evident si pentru ca am vazut ca multe alte persoane lucreaza asa ceva) sa ma apuc de bijuterii cusute, realizandu-le pe etamina sau diverse materiale, in tot felul de forme si in toate culorile posibile. Fac combinatii placute (zic eu!), elegante sau vesele si tineresti, pentru toate momentele zilei, perioadele anului, starile sufletesti. Si poate le fac cu drag, pentru ca imi place sa le lucrez, sa le pregatesc, pentru a fi purtate de femei frumoase, speciale!

       Asadar, ca prin magie si cu multa dragoste, va pot transforma pe voi sau pe cele carora le veti oferi bijuteriile mele, in persoane unice, diferite! Nu-i asa ca nu trebuie ratata chestia asta?

Bijuterii cusute
Tagged on:     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *