….., botez, dar si multe alte evenimente sau momente deosebite au loc in viata noastra. De ce sa nu le marcam intr-un mod aparte, cu obiecte personalizate, realizate manual, in care sa se regaseasca ideile, dorintele si culorile preferate?

        Si daca ne referim acum strict la momentul special la care viseaza cam toate fetitele inca de foarte mici, ziua in care vor deveni mirese, vreau sa va fac partasi la nunta unei prietene dragi, prezentandu-va obiectele realizate cu aceasta ocazie. Iata asadar, marturii pictate manual pe sticla – adica suporturi de pahare, oferite in saculeti de organza, pernuta pentru verighete, umerasele pentru tinutele mirilor, dar si paharele pentru actorii principali ai evenimentului: mireasa, mirele si, evident, nasii acestora. Toate obiectele au fost asortate intre ele, inscriptionate cu numele, respectiv initialele mirilor, dar si data evenimentului. Sigur ca au fost alese culorile, in asa fel ca acestea sa se integreze perfect in decorul ce urma sa le ofere o nunta de neuitat.

        Pe viitor, in mod cert, voi imparti cu voi placerea de a realiza si alte asemenea obiecte, pentru diversele evenimente din viata celor dragi sau cadourile speciale ce-mi vor fi solicitate! Cu drag le voi lucra pe toate si ma voi bucura alaturi de voi toti privindu-le!

Casatorie…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *