Cred ca de fapt Craciunul este diferit pentru fiecare dintre noi si, indiferent de varsta, culoare, religie, gandire, nivel de trai, de inteligenta sau de educatie, noi – oamenii – percepem in diverse moduri evenimentele din vietile noastre sau sarbatorile de orice fel.

        Acum, pentru ca mai sunt doar cateva ore pana cand Mos Craciun ne va aduce cadouri sau doar ganduri bune, eu mi-am dat seama ca sunt un om extrem de bogat, pentru ca nu am ce sa-i cer Mosului. Cum asa? Simplu! Am in viata mea tot ceea ce mi-am dorit: o familie minunata – in care am parte de dragoste si am alaturi niste copii extraordinari, prieteni minunati – ce nu te lasa la greu, oameni deosebiti, fara de care lumea ar fi mult sa mai saraca, o gasca de nebuni – alaturi de care mi-am petrecut copilaria si adolescenta, oameni ce renunta la ei pentru a ajuta animalutele, dar si oameni a caror inima bate doar pentru copiii lor. Pana la urma ce mi-as mai putea dori mai mult de atat? Sincer, cred ca nimic! Am tot ce-mi doresc! Restul, sunt lucruri materiale, la care pot oricand renunta. Doar la familie, prietenii adevarati si oamenii speciali din viata mea nu vreau si nu as putea renunta! Fara ei nu m-as putea descurca si viata mea nu ar avea niciun sens, indiferent de cate lucruri frumoase as avea!

       Sper ca in seara asta si voua sa va aduca Mos Craciun cele mai frumoase daruri de pe lume: dragoste, apreciere, familii calde si prieteni adevarati! Atat! Daca veti fi inconjurati de asemenea lucruri, nimic nu va va lipsi! Sunt convinsa!

       CRACIUN FERICIT, OAMENI FRUMOSI!

CRACIUN 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *