felicitari Suntem intr-o noua sectiune a site-ului meu si aici o sa ne intalnim cu alta particica a sufletului meu: felicitarile!

Poate par o persoana de moda veche realizand si promovand asemenea produse, dar eu am convingerea ca ele vor reveni in forta, tocmai ca replica la avantul tehnologiei!

Ca sa va spun un secret, eu urasc sms-urile de sarbatori si alte evenimente (desi recunosc ca si eu le folosesc, mai ales din lipsa de timp!). Cred ca un sms nu se va putea niciodata compara cu o felicitare (cu atat mai mult realizata manual), scrisa de mana si avand un design aparte. Bine, urasc si textele luate de pe net, de genul ”Fie ca….”; ”Sa va fie …..” si altele de genul asta. Mai bine mi-ar scrie La multi ani, de mana, pe o felicitare! As fi muuuuuult mai incantata!

        Eu am descoperit felicitarile cam pe la 10-11 ani. Vreau sa spun ca le-am descoperit la acea varsta pentru ca ma refer la faptul ca am vazut cum se fac. Se intampla intr-o zi in care ma plangeam de plictiseala si nu gaseam nimic interesant de facut prin casa. Probabil pentru a nu ma mai auzi vaicarindu-ma, tata mi-a dat ceva de lucru: sa-l ajut la realizarea felicitarilor! Pana la momentul acela nu prea am dat eu multa atentie activitatii lui, desi vedeam ca el tot lucreaza pana noaptea tarziu, dupa ce venea de la serviciu, dar nu analizam exact ce si cum. Si iata, brusc, am intrat in procesul de realizare al felicitarilor, desi eram doar un copil. Poate pentru ca tata stia ca si eu si fratele meu suntem talentati ca si el (chiar urmam cursuri de desen, modelaj, pe langa cel de pian), mi-a oferit posibilitatea sa ma implic in aceasta minunata activitate. Si chiar m-a captivat! Ajunsesem sa-l rog sa-mi lase de lucru, ca pana vine el de la serviciu eu sa nu stau degeaba. Eram prea nerabdatoare si abia asteptam sa vin de la scoala, sa-mi termin lectiile si celalalte activitati pentru a face felicitari. Erau modele superbe si chiar deosebite pentru acele timpuri, as putea spune chiar inovatoare sau oarecum 3 D (cu gemulete ce se deschideau sau aplicatii de pene adevarate).

        De curand, cand am decis ca vreau sa ma apuc de activitati artistice, am zis ca e musai sa fac si felicitari. Imi sunt mult prea dragi. Si tocmai de aceea sunt deschisa in a aborda toate tipurile de tehnici si fac si felicitari pictate, dar si cu aplicatii, cusute pe carton sau decupate. Desigur, ca si in cazul bijuteriilor si al celorlalte creatii ale mele, le realizez si la comanda, adica pentru anumite evenimente, in culorile dorite, cu textele cerute, ba chiar si completate caligrafic, in numele clientului, bune doar de expediat.

        Va invit sa descoperiti magia si dragostea exprimata printr-o felicitare realizata manual. Veti primi doar reactii minunate din partea celor carora le veti oferi. Ati putea fii fericit doar vazand ce incantare ati putut aduce unei persoane  doar cu o felicitare. Nu vreti sa incercati acest sentiment?