La multi ani, Romania! La multi ani, Love’n Magic!

        Acum un an, cand incepeam sa construim povestea Love’n Magic, nu stiam ca doar dupa trecerea unui an, o sa va povestim ca totul este minunat, ca aceasta continua sub auspicii extraordinare, ca deja a adus implinirea unuia dintre visele noastre, si anume acela de a deveni propriul sef, indiferent de cat de multa munca este nevoie. DA!!!! Unul dintre noi si-a indeplinit acest vis, ceea ce inseamna ca povestea Love’n Magic este una adevarata si mai ales de succes! Imi pare insa rau sa spun, ca spre deosebire de Romania, acest brand chiar merge in directia corecta! Ne-ar fi placut ca si tara asta sa-si fi gasit drumul, dar se pare ca asta este un vis muuuuult prea indepartat…..

        Ce am invatat din aceasta experienta, pana acum? Va spunem noi: faptul ca orice vis poate fi indeplinit daca esti determinat, daca muncesti foarte mult, dar mai ales daca ai prietenii care sa te sustina, care sa creada in tine, care sa te ajute. Este o lectie pe care noi romanii, din pacate, nu am invatat-o pana acum! Noi inca nu intelegem ca unitatea este ceea ce ne poate aduce solutii la toate problemele noastre! Da, nu suntem uniti si nici nu intelegem ca dezbinarea ne va distruge!

        Poate noi doi, Dana si Mugurel nu am avut, mai ales in ultimul perioada, in care ne-am dedicat trup si suflet acestei povesti, timpul necesar sa multumim tuturor celor care au crezut in noi, care ne-au ajutat, care nu ne-au lasat la greu! DA! Mai ales au crezut in noi! Si asta ne-a ambitionat sa nu-i dezamagim! Pe ei si pe toti cei dragi noua!

       Ca am pornit totul de la o pasiune, de la obiecte handmade facute pentru propria placere, pentru noi sau prieteni, dar am ajuns sa va oferim toate produsele visate sau necesare pe un site, pe langa alte platforme, demonstreaza faptul ca se poate! Nu e usor, dar este posibil si nu ne lasam, indiferent cata munca si efort trebuie sa depunem!

        Va multumim ca ne sunteti alaturi, ca nu ne-ati abandonat si ca ne sustineti! Va promitem ca nu vom rata niciun 1 Decembrie de-acum incolo, ca vom fi langa voi, ca va puteti baza pe noi si ca ceea ce va vom povesti despre Love’n Magic va va vraji!

A trecut un an si povestea continua…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *