De ce nu suntem multumiti cu ce avem si ne tot vaicarim, desi stam mult mai bine decat altii??? Majoritatea dintre cei ce ne tot plangem de mila nu suntem nici grav bolnavi, nici nu traim pe strazi si clar avem ce manca. Sunt multi oameni in situatii ingrozitoare si parca nu aud vreun vuiet general al glasurilor lor cand deschid geamurile…

De mica ma tot intrebam de ce Mos Craciun nu pricepe ca darurile cele mai bogate trebuie sa le duca in casele cele mai sarace si nu invers!? Uneori am impresia ca e chiar foarte ramolit si poate de aceea este bine sa ii mai dam si noi cate o mana de ajutor si sa mai reparam din greselile lui.

Faptul ca suntem din ce in ce mai putini de Craciun, Revelion si alte aniversari nu inseamna ca noi am imbatranit, ci ca avem copii ce s-au maturizat si isi petrec evenimentele in propriile familii, iar asta este cursul normal al vietii. Cu siguranta eu ma voi bucura ca am doi copii ce isi traiesc viata si se distreaza pe masura si voi profita de petrecerile la care ei inca mi se vor mai alatura.

Nu numarul petrecaretilor conteaza, ci legatura dintre ei! Asadar, chiar daca inainte de o petrecere numaram doar 2-3 persoane, e mai bine decat sa ne numaram ultimii 2-3 lei pentru o paine, ultimele 2-3 medicamente ce ni le mai permitem sau ultimele 2-3 persoane disparute pe veci dintre noi.

De aceea, de Revelionul acesta, noi vom rade si ne vom bucura de fiecare minut al petrecerii noastre, realizand cat de fericiti suntem, pentru ca ne iubim si ne avem unul pe celalalt!

Personal, pentru anul ce vine imi propun sa traiesc mai mult si sa-mi fac griji mai putine! Vreau sa rad si sa dorm mai mult, sa ma bucur ca am doi copii extraordinari pe care ii voi sustine in tot ceea ce-si propun, sa-mi fac timp pentru mine si pasiunile mele (citit, scris, desenat, pictat, cusut, lucrat bijuterii, cantat la pian etc.), sa merg la festivalul de blues si sa fiu fericita in bratele iubitului meu. Am atatea lucruri minunate de facut, incat nu cred ca voi mai avea timp pentru alte griji.

Asta imi doresc sa fac si sper ca si voi veti avea grija de sanatatea si fericirea voastra!

Un an 2020 extraordinar va doresc, ce sper sa fie cel mai prost din toti cei care vor urma, dar cel mai bun din toti cei care au fost!

P. S.: Numaratul caloriilor in aceasta noapte aduce ghinion!

Un fel de petrecere… a gandurilor!
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *