Cand spui Wembley intr-un grup de prieteni realizezi ca poti trezi foarte multe sentimente total contradictorii. Si asta pentru ca acest loc a putut sa aduca unora bucurie sau tristete – evident microbistilor inraiti sau emotii extraordinare celor care au participat la concerte unice ale unor artisti ai caror fani sunt, dar cu toate acestea, cu siguranta Wembley va ramane pentru totdeauna in amintirea oricui i-a trecut pragul, chiar si pentru unii ca noi, ce deocamdata am ajuns aici ca niste vizitatori curiosi.

Pentru cateva momente ne-am putut simti jucatori adorati ce intra pe stadion in ovatiile sustinatorilor nostri, cantareti ce isi fac intrarea triumfala prin coridorul artistilor, antrenori ce discuta cu ziaristii si televiziunile de la tribuna din sala presei sau jucatorii ce isi schimba echipamentul in vestiare, dar si microbistii ca asteapta nerabdatori in tribune inceperea meciului sau care discuta la o bere (sau mai multe!) in pauza.

Datele tehnice – capacitate: 90.000 de locuri (adica al doilea stadion din Europa) sau sumele uriase investite pentru a fi construit intre 2003 si 2007 (1,27 bilioane lire sterline) palesc in fata emotiilor datorita atmosferei ce ti se creaza in timp ce-l vizitezi sau in momentul in care te afli in fata steagului original al Jocurilor Olimpice din anul 1948.

Sper doar sa revenim si sa participam si la un eveniment pe Wembley, ca sa traim din plin adrenalina oferita de acest loc deosebit!

Stadionul Wembley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *